Bedrijfskunde

Opdrachtgever
MSD
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
WO
Vakgebied
Bedrijfskunde
Soort stage
Meewerkstage

MSD Animal Health is wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van diergeneesmiddelen. MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en geneesmiddelen voor landbouwdieren, gezelschapsdieren en vissen. We hebben kantoren in meer dan 50 landen en verkopen onze producten in meer dan 140 markten, waarbij we opereren in een netwerk van productie- en R&D locaties over de hele wereld.

MSD kenmerkt zich door een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw ontwikkeling staat in deze stage centraal, maar we willen ook graag van jou leren!

Inhoud opdracht
De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • In samenwerking met Business Partners uitvoering geven aan processen zoals: kwaliteitszorg, management van bedrijfsprocessen en performance management.
  • Meewerken aan verschillende projecten, bijvoorbeeld team performance scores en opvolging aan de hand van Prestatie Verbeter Plan, verbeteringen in bedrijfsprocessen en kwaliteitszorg.

De beschreven werkzaamheden vormen het basispakket en zullen na een goede inwerk- en leerperiode vaak zelfstandig uitgevoerd worden. Op eigen initiatief of door vraag vanuit de organisatie kunnen deze worden aangevuld met andere projecten en/of taken.

Wie zoeken wij?
Een derde- of vierdejaars HBO/WO-student Bedrijfskunde die:

  • 4 of 5 dagen per week gedurende een periode van 5 - 7 maanden beschikbaar is.
  • Een professionele houding heeft, enthousiasme en leergierigheid met zich meebrengt en het een uitdaging vindt om in een dynamische complexe omgeving stage te lopen.

Wij bieden:

  • Een breed georiënteerde stageplaats, die je in staat stelt om met veel aspecten van het vakgebied kennis te maken en daar ervaring in op te doen, met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een uitdagende en dynamische leeromgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede begeleiding door een ervaren specialist.
  • Een stagevergoeding van € 375,- voor HBO en een stagevergoeding van € 470,- voor WO bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek)

Reactieformulier